Zelfzorg & Zelftests

Dutch Diagnostics brengt via haar dochter onderneming: Testjezelf.nu BV verschillende producten op de markt voor de particuliere markt. Deze professionele testen werden en worden al bijna 10 jaar wereldwijd verkocht aan ziekenhuizen en laboratoria. Deze testen zijn ook geschikt gemaakt voor thuisgebruik. Alle testen zijn voorzien van CE certificatie en duidelijke Nederlandstalige bijsluiters.

Voor meer info complete lijnen: Zelfzorg en Zelftesten

Voor de apotheken, drogisterijen en reformhuizen in Nederland en België zijn de producten verkrijgbaar via de medische groothandels: Unipharma (G&W Drogist), Holland Pharma, Vriesia en FACO (o.a. DIO Drogist). Indien u geen klant bent bij deze groothandels ook af magazijn Dutch Diagnostics. De testen zijn voorzien van EAN codes en zijn opgenomen in de Z-index database voor apothekers en drogisten.

Beschikbare labels:

-Check® lijn producten:

Onder de nieuw gelanceerde -Check® lijn wordt een scala aan zelftesten verkocht en ontwikkeld welke een bijdrage kunnen leveren aan een snelle en betrouwbare screening op verschillende aandoeningen. De testen zijn hoog sensitief en specifiek en worden ondersteund door eigen websites en media aandacht. De -Check® lijn is verkrijgbaar via Holland Pharma, Unipharma (G&W winkeliers), Vriesia en FACO Retail (voor iedere DIO drogist).

Nieuw: MulticheckCholesterol & Glucosemeter in één

Professionele meter voor thuisgebruik. De meter herkend automatisch de gebruikte strip en toont snel het glucosegehalte en totaal cholesterol. Startpakket voorzien van meter, op 5 diepten instelbare prikpen, 25 lancetten, 10 glucose strips en 2 cholesterol strips.

Gluten-Check®

Eerste betrouwbare zelftest op Coeliakie. Met meer dan 97% zekerheid is vast te stellen, middels een vrijwel pijnloze vingerprik, of er sprake is van een gluten intolerantie of allergie. De test wordt geleverd inclusief alle benodigdheden en een bijsluiter in het Nederlands en Frans:

Allergie-Check®

Unieke testen welke de 5 meest voorkomende allergieën betrouwbaar kunnen vaststellen. De uitkomsten komen voor meer dan 98% overeen met testen in een laboratorium en bieden consumenten de kans eenvoudig zelf thuis de oorzaak van de allergie of allergische reacties te bepalen. Leverbaar als allergietest op: kat, ei, melk, pollen en huisstofmijt. Nieuw: nu ook 3-in-1 test op meest voorkomende inhalatie allergieën.

 

Cholesterol-Check®

Eerste thuistest om snel, veilig en betrouwbaar het totaal cholesterol, HDL ("goede" cholesterol) én LDL ("slechte" cholesterol) te meten en bepalen.

Glucose-Check®

Betrouwbaar, snel en voordelig thuis testen op Diabetes type 2. Herken diabetes voortijdig en voorkom onherstelbare schade aan hart, vaten en nieren.

Meno-Check®

Meer dan 99% betrouwbare Pre- en Menopauze zelftest. Zeer gebruiksvriendelijke en scherp geprijsde (adviesprijs consument € 14,95) dubbele menopauze test. Voorzien van 2 testen en 2 urine opvang bekers (hygiëne).

Drugs-Check®

Drugstesten voor particulier gebruik. Betrouwbaar testen of er drugs is gebruikt. Test via speeksel of urine op vrijwel alle drugs soorten. Binnen enkele minuten en discreet thuis uit te voeren.

Vruchtbaarheids-Check®

Eerste mannelijk vruchtbaarheidstest met een duidelijke ja/nee uitslag op de vraag of je als man vruchtbaar bent. De test gebruikt de norm zoals gesteld door de Wereld Gezondheid Organisatie.

Maag-Check® - Thuistest op de maagzweer bacterie Helicobacter Pylori

Candida-Check® - Betrouwbare thuistest op vaginale candida infectie


Alco-Control (Redline) - NF goedgekeurde alcohol blaastest
Nieuwe ontwikkelingen en te lanceren testen:

 

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe en innovatieve producten voor de zelfzorg markt. Binnenkort zullen onderstaande producten geleverd gaan worden:

  • Maag-Check®
  • Nier-Check®

FertilityScore

Testjezelf.nu BV is exclusieve distributeur van de deze oorspronkelijke en enige mannelijke vruchtbaarheidstest voor thuisgebruik. Voordeel voor u als klant of professionele afnemer is de laagste prijsgarantie. De test wordt compleet geleverd inclusief alle benodigdheden om discreet thuis te kunnen testen hoe het is gesteld met de vruchtbaarheid van de man. De test meet op een - vergelijkbaar met een test in een vruchtbaarheidskliniek - snelle manier de beweeglijkheid en hoeveelheid van het mannelijk sperma. De vruchtbaarheid kan hiermee worden bepaald:

pH-Balance®

Enige en unieke test om zelf de vaginale pH-waarde te kunnen bepalen. De test heeft zich in de 2 jaar na introductie bewezen met een snelle groei in verkoop in de intieme hygiëne.

Deze medische en gepatenteerde test kan worden gebruikt om de vaginale pH te meten. Het regelmatig meten van deze waarde kan een veelvoud van klachten helpen voorkomen (onaangename geur, onregelmatige vloed, bacteriële vaginose). De vagina is normaal een zure omgeving waarin ongewenste bacteriën geen kans krijgen. Bij een te hoge vaginale pH is er een verhoogde kans op HIV, HPV, Candida en Chlamydia. Daarnaast wordt de kans op vroeggeboorte of verlate abortussen verlaagd door regelmatig te meten in het eerste trimester van de zwangerschap:

Testjezelf.nu®

Onder het in de Benelux geregistreerde merk Testjezelf.nu® worden al enkele jaren zelftests verkocht. Het label is uitgegroeid tot een van de snelstgroeiende merken in Zwangerschap- en Ovulatie testen. De drugs testen worden gebruikt en geleverd aan de grootste drug hulpverlening instituten in Nederland.

Zwangerschapstesten:

De zwangerschapstesten kenmerken zich door een hoge betrouwbaarheid (meer dan 99%) gekoppeld aan een hogere gevoeligheid dan de gangbare merken. Hiermee is het mogelijk om betrouwbaar een zwangerschap vast te stellen tot 4 dagen voor de volgende te verwachten ongesteldheid. De testen worden geleverd in eenvoudig te gebruiken midstream formaat:

of als zeer gunstig geprijsde cassette testen (verschillende verpakking groottes):

Ovulatietesten:

De Testjezelf.nu® ovulatietest behoort tot de best verkochte ovulatietest via (online) drogisterijen en apothekers. Deze ovulatietesten kennen een klinisch bewezen sensitiviteit van 100% en worden zeer hoog gewaardeerd door haar gebruiksters. Zeer betrouwbaar en makkelijk en snel afleesbaar waarmee de kans op het vinden van de vruchtbare dagen wordt vergroot:

Drugstesten:

De professionele drugstesten vinden ook steeds meer hun weg naar de particuliere markt. De test kan een ondersteuning bieden in het bespreekbaar maken van drugsgebruik. De testen worden geleverd als urine- of speekseltest. Er kan worden getest op vrijwel alle in Nederland en België gebruikte drugs (Cannabis, Heroïne, Cocaïne, XTC, Speed). De testen zijn leverbaar in verschillende verpakking groottes en als enkele test of Multi-Test waarmee het mogelijk is om op 5,6 of zelf 10 verschillende drugs in één keer te testen:

 


Voor meer info over Zelfzorg & Zelftesten
Testjezelf.nu BV
Tel: 0575-574166
Fax: 0575-574199
Contactformulier