Professionele Toepassingen

Dutch Diagnostics levert sinds haar oprichting in meer dan 80 landen haar urine analyse- en stolling apparatuur. Daarnaast leveren wij een breed scala aan diagnostica van Snel Testen ("Rapid") via Elisa en Latex Slide tot aan Reagentia, callibrators en controles.

Dutch Diagnostics is ISO 9001 & 13485 gecertificeerd.

Catalogus 2010 is hier te raadplegen (10Mb).


Urine Analyse:

Of u nu een eenvoudige urine strip lezer nodig heeft of een volledig geautomatiseerde meter, de Dutch Diagnostics UriScreen reeks heeft het. Van de eenvoudige UriScreen 100:

UriScreen 100

tot aan de volledig geautomatiseerde UriScreen 500:

Uriscreen 500

Zowel voor een visuele bepaling als voor een geautomatiseerde bepaling levert Dutch Diagnostics onder eigen label de benodigde urine test strips. Deze hoog kwalitatieve testen worden o.a. geleverd aan laboratoria en defensie. Van Uri-Screen Glucose tot aan Uri-Screen 11 voor de reader met o.a. pH, Proteïnen, Ketonen en Leukocyten). Nieuw ook de volledige automatische Uriscreen XL. Op verzoek leveren wij u graag de brochure van deze nieuwe urinemeter.

Kijk hier voor het volledige overzicht.


Bloedstolling (Coagulatie - Aggregatie):

Deze lijn bestaat uit een oplopende reeks van handmatige (semi automatische) meters voor de standaard bepalingen van stolling waarden tot aan de op de Medica Düsseldorf 2009 geïntroduceerde volautomatische bloedstolling analyse automaat.

Coadata 501 (1 kanaal stollings-meter voor standaard bepalingen als: PT, aPTT en Fibrinogeen):

Coadata 2001 (2 kanalen):

Coadata 4001 (4 kanalen):

Nieuw: Dutch Diagnostics volledig automatische analyse automaat. Geschikt voor standaard stolling bepalingen (o.a. PT, APTT, Fibrinogeen) maar ook voor alle factor bepalingen (o.a. Willebrand). Informeer naar de mogelijkheden. Voor meer info: Automatische Analyse Stolling


Uiteraard leveren wij ook onze hoog kwalitatieve callibratoren, controles en reagentia tegen scherpe prijzen. Ook voor uw pipetten en cuvetten bent u aan het goede adres. Het is goed te weten dat de reagentia voor deze stollingsfactoren hoogwaardig, een zeer goede ISI waarde heeft en bovendien leverbaar is in vloeibare en kant en klare vorm.


Sneltesten (Rapid):

Voor professionele toepassingen leveren wij zowel Elisa test kits:

als Rapid testen (o.a. hCG - urine en serum -, LH, Strep A, FOB, Micro albumine en troponine):

Daarnaast hebben wij een breed aanbod in drug testen op urine of speeksel. Desgewenst leverbaar als strip test, DIP test of Line test. Deze testen worden al vele jaren geleverd en gebruikt door onze professionele klanten in de verslaving zorg. Leverbaar o.a. testen op het gebruik van THC, Cocaïne, Heroïne, TCA, Speed, Benzodiazepinen, Buprenorfine of Cotinine.
Klik hier voor het volledig assortiment drugstesten.


Uiteraard is datgene hier getoond slechts een klein gedeelte van ons assortiment. Wij bieden de professional ook tal van SOA testen aan (HIV, Hepatitis, Syfilis, Chlamydia) maar ook CRP, D-Dimeer, FOB en Strep-A.

Neem contact op voor onze complete catalogus, voorwaarden en prijzen.